Det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg att handla hos oss på Zmaka.se. Därför ger vi dig följande garantier.:

1. Säkra betalningar

När du betalar för dina varor på zmaka.se så sköts det av externa samarbetspartner. Vi kan inte se dina kortuppgifter och de lagras inte hos oss. Klarna, som hanterar våra betalningar i dag, har mycket högt ställda säkerhetskrav och står under finansinspektionen tillsyn. Läs gärna mer hos Klarna.

2. Högsta kvalitet på varorna

Vi säljer bara produkter som vi själva skulle vilja köpa. Det händer ganska ofta att vi tackar nej till att ta in en ny produkt för att den inte uppfyller detta enkla krav. 

Eftersom du som kund inte kan se bäst-före-datumet på varorna så garanterar vi att de har minst ett halvår kvar till bäst-före-datumet är passerat. Det finns dock undantag från detta på produkter som inte har så lång hållbarhet, tex vissa känsliga te-sorter. Till och från kommer vi också att rea ut varor med kort datum men då framgår det i artikelbeskrivningen så att du själv får avgöra.

Vi skulle aldrig sälja en produkt som uppenbarligen inte är ätbar. Men, vi är bara människor, och skulle du av misstag ändå få något som inte uppfyller dessa enkla krav så får du självklart en ny, eller pengarna tillbaka. Fattas bara annat...