Övrigt Det finns inga produkter i kategorin.

Underkategorier

 • Godsaker

  Godsaker av bästa kvalitét.

 • Marmelad sylt såser

  Goda smaksättare till både varm mat och efterrätter.

 • Socker

  Socker i olika former och smaker.

 • Tillbehör

  Burkar, kvarnar, och lite till hittar du här. Se även våra kategorier i vänstermenyn.

 • Torkad svamp

  Att torka svamp har flera fördelar jämfört med att tex förvälla och frysa in: hållbarheten förbättras och svampens arom och smak bevaras. Blötlägg de torkade svamparna i ca 30 minuter innan de ska användas, de återfår då sin ursprungliga smak, form och konsistens och kan användas på samma sätt som färsk svamp.

  Kasta inte bort det goda spadet som svamparna legat i, det blir en god svampbuljong som kan användas i såser, stuvningar eller grytan.

  Ett tips är att smula sönder torkad svamp och använda som krydda. Blanda med salt och andra kryddor och vips har du din egen unika kryddblandning! 

 • Prissänkt

  Här hittar du produkter med kort datum och till kraftigt reducerade priser. Observera att datumet gäller det så kallade "bäst före"-datumet vilket inte ska förväxlas med "sista förbrukningsdag". "Bäst före" är bara en rekommendation och för det allra mesta är det inget fel på produkterna. Torra matvaror som tex kryddor eller te blir egentligen aldrig farliga att äta utan tappar i stället i smak, färg och arom med tiden. 

  Som alltid är en matvaras livslängd till stor del beroende på hur den förvarats.

  Vi lägger ut våra varor här så kan du själv avgöra. Vi kommer aldrig att sälja något om vi misstänker att det skulle vara något fel på produkten och det gäller här, på kort-datum-sidan, såväl som på resten av vår sajt.

  Alla priser i denna kategori gäller så långt lagret räcker.

 • Kaffe